Oferte servicii

SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO

 

video

Putem executa lucrari de instalare a sistemelor de supraveghere video cu circuit inchis, astfel incat toate unitatiile de captare a imaginilor (camerele video) sunt conectate la un calculator, unde se vor stoca informatiile culese si sisteme de supraveghere video cu circuit deschis, sisteme ce pot asigura vizualizarea imaginilor captate de camere de oriunde, prin intermediul internetului. Unitatiile de captare a imaginilor, respectiv camerele video, pot fi de interior/exterior, alb-negru/color, cu sau fara infrarosu (zi/noapte), cablate sau radio, in functie de cerintele beneficiarului. Preturile variaza in functie de echipamentele instalate.

 

 

SISTEME DE INTERFONIE, VIDEO INTERFONIE SI CONTROL ACCES

 

audio

Atat sistemele de interfonie cat si cele de videonterfonie, pot fi cu unul sau mai multe posturi interioare, prevazute cu yala electromagnetica aplicata, ce asigura mai multa siguranta si usurinta prin simpla apasare a unui buton de acces. Pentru incaperile in care nu au acces decat persoanele autorizate, venim in sprijinul dumneavoastra cu sistemele tehnice de control acces, prevazute cu cititoare de proximitate si cartele magnetice, ce confera un control strict al accesului in locurile mai sus indicate. Deasemeni, in cazul in care se cere, se poate realiza si un pontaj exact al accesului in/din incaperile obiectivului, urmarit prin conectarea sistemului destinat la un calculator, care prin intermediul unui program special poate realiza evidentierea cu exactitate a unui pontaj clar.Bariere optice, sisteme detectie incendiu, sisteme detectie scurgeri gaze, bariere acces, sau orice altfel de sistem tehnic destinat sa va confere o siguranta in plus, oriunde va aflati, societatea PEGAS FORCE SISTEM va sta la dispozitie, cu personal calificat si maxim de calitate in prestarea acestor tipuri de instalatii.

PEGAS FORCE SISTEM asigura gratuit service-ul sistemelor instalate, pentru o perioada de 1 (un) an calendaristic, conform legislatiei in vigoare.

 

DEPARTAMENT TEHNIC

 

IT-Help-Desk-SoftwarePEGAS FORCE SISTEM va ofera avantaje financiare prin INSTALAREA sistemelor de alarmare antiefractie. Ele acopera intreaga gama de cereri existente cum ar fi: hoteluri, domicilii, apartamente, birouri, vile, magazine, caserii, depozite, statii peco, intreprinderi, etc. PEGAS FORCE SISTEM instruieste personalul beneficiarului in operarea sistemelor de alarmare instalate, sisteme ce asigura:

  • sabotaje sistem
  • scurgeri de gaze
  • alarma medicala
  • alarma de panica
  • hold-up – detectie incendiu
  • detectie efractie

 

 
INTERVENTIE SI PATRULARE

 

IMG_9279_modif

Echipe de interventie rapida ce se deplaseaza la obiectiv in caz de alarmare/sabotaj, servicii de patrulare cu autovehicule special dotate, deservite de agenti de paza ce asigura integritatea bunurilor si a obiectivelor date in paza. Grupe mobile de interventie rapide 24 ore; Interventie in 3-5 minute.

Societatea noastra dispune de agenti cu experienta si pregatire de specialitate, instruiti, scolarizati si atestati de organele abilitate.Agenti sunt echipati in uniforma adecvata pentru interior si exterior, iarna-vara, avand insemne distincte, dotati cu tomfe,spray paralizant,telefoane mobile sau statii de emisie-receptie.

 

 

 
MONITORIZARE GPS AUTO

 

monitorizare__localizare_gps

Pozitia GPS exacta de la satelitii GPS si alte informatii legate se statusul masinii (viteza, status, consum motorina*) sunt prelucrate de dispozitivul GPS instalat pe masina si transmise prin reteaua GPRS a unui operator de telefonie mobila catre serverul serviciului de monitorizare GPS.

Informatiile ajung pe serverele serviciului de monitorizare GPS, unde sunt prelucrate si pregatite pentru prezentare catre utilizatorii sistemului

Utilizatorii serviciului de monitorizare prin GPS se pot conecta la interfata WEB a sistemului, de la orice calculator conectat la Internet, pe baza unui nume de utilizator si a unei parole, fara sa instaleze un soft specializat si pot vizualiza rapoartele si situatiile prezentate pentru masinile asociate contului.