Despre noi

LOGO
Societatea noastra isi desfasoara activitatea in baza Legii nr. 333/2003 si a H.G. 1010 / 2004, privind paza obietivelor,bunurilor si persoanelor precum ?i a Licentelor nr. 1070/P si nr. 1282/T, emise de Inspectoratul General al Politiei – Directia de Ordine Publica.

Asiguram o formatiune de elita, alcatuita din agenti de paza si protectie selectionati, instruiti si dotati corespunzator (statii de emisie-receptie, telefoane mobile, spray-uri cu actiune iritant-lacrimogene, tomfe, lanterne, fluiere, etc.), cu un profil moral verificat, care sa dea dovada de profesionalism si eficienta in executarea sarcinilor de serviciu.

In interesul dumneavoastra precum si al firmei noastre se asigura secretul informatiilor referitoare la informatiile privind activitatile pe care le desfasurati precum si la activitatiile de paza si protectie.Prin rigurozitatea si consistenta abortarii acestui domeniu de activitate, societatea noastra va ofera un grad sporit de singuranta si securitate.

 

 

OBIECTIVUL NOSTRU

Asigurarea pazei bunurilor bancilor, spatiilor comerciale,caselor de schimb valutar,depozitelor,hotelurilor,locuitelor,intreprinderilor de stat cat si unor sectoare importante din cadrul acestora; Personalul de paza este permanent pregatit si verificat prin activitati teoretice si practice; Asiguram paza cu caini, avand in dotare si echipe specializate cu caini special antrenati pentru situatii de urgenta Efectuam servicii de paza in judetul Constanta (Constanta,Hirsova,Techirghiol,Medgidia,Cernavoda,Valea Dacilor,Tirgusor,Eforie N/S, Mangalia,Lumina) cat si in alte judete. Daca doriti recomandari de la alte societati/institutii beneficiare va stam la dispozitie 24/24 cu mai multe informatii.

Telefon: 0727-295-292

Facebook:

E-mail: office@pegasforce.ro

Adresa: Str. Ion LaHovari nr 63 (colt cu Tudor Vladimirescu) Et 1